Asociatia Culturala Mileniul 3

Asociatia Culturala Mileniul 3 din Rosiorii de Vede este fondata de un grup de iubitori de literatura si alte arte, care incearca sa lupte impotriva eliminarii lecturii dintre preocuparile omului contemporan.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Baloane cu aer cald

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Baloane cu aer cald la data de Lun Iul 18, 2011 5:58 am

Cum au unii noroc!...
Sâmbăta trecută, cum se ştie, toată suflarea spottericească a decolat spre Otopeni, pentru marele spectacol aerian. Yankee Echo Tango a decolat la 0523 din ograda proprie, (va trebui vreodata să mi se explice şi mie cum e cu orientarea pistelor, ca să pot şi eu să dau necesara indicaţie). Zborul a fost lin şi fără nimic de semnalat până la survolarea Neajlovului, când copilotul a semnalat “Balon cu aer cald la ora 13” (de fapt era cam 0655). Sigur că în calitatea mea de PIC aveam alte griji decât supravegherea radarului şi a cerului, aşa încât am fost nevoit să caut un teren de rezervă pentru o aterizare de urgenţă. Am gasit locul într-o intersecţie din comuna Gorneni (jud. Giurgiu), de unde, ajutat de restul echipajului să nu fiu surprins de vreun “bandit” pornit la vânătoare liberă de potenţiale amenzi, am obţinut câteva imagini.

Probabil că era vestitul John Balon conte de Babonymeger în Coasta Dealului Înverzit.

După executarea misiunii de luare de imagini, i-am facut cu mâna zburătorului şi am decolat, gândindu-mă că, săracul, va rata mitingul de la Otopeni.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum