Asociatia Culturala Mileniul 3

Asociatia Culturala Mileniul 3 din Rosiorii de Vede este fondata de un grup de iubitori de literatura si alte arte, care incearca sa lupte impotriva eliminarii lecturii dintre preocuparile omului contemporan.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

"Porti deschise" - Flotila 95 Aeriană Bacau

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 "Porti deschise" - Flotila 95 Aeriană Bacau la data de Mier Iul 10, 2013 2:49 am

Pentru a doua oara pe pista la Bacău (prima, însă, la un miting), la o activitate foarte faină, atât prin evoluţiile zburătorilor, dar şi prin expoziţia statică, realizată in comun de Flotila 75 Aeriană “Alexandru Şerbănescu” şi fabrica Aerostar (au mai fost şi alţii, care au expus tehnică de luptă de infanterie, jandarmi, pompieri, dar ei nu fac parte din sfera noastră).

So, pe la ora 0800 deja pe platformă, răgaz destul de mare să ne acomodăm cu locurile, oamenii şi obiectele (zburătoare).

Expuse erau, printre altele:
Un LanceR:Un Socat (a cărui “etichetă” era mereu luată de vânt):Un Jumbolino roşu, proaspăt ieşit din service:Hercules-ul meu, 6166 (cu care am zburat la Otopeni în ... 2008):

Un Festival, ca un pui pierdut printre monstrii din jurul lui:Ȋncă un LanceR:Coadă la uşa service-ului:După începerea zborului, am realizat numai imagini-amintiri, nedemne de a fi expuse undeva dincolo de hardul meu. Doar după aterizare am reuşit să ma apropii de gard şi am vazut de aproape

Gyrocopterul meu (sigur că e al lui Laci Kiss, în acte, dar îl consider “al meu” ca pe toate aeronavele cu care am zburat):Dynamicul lui Sorin Trelea:Zlinurile de la Braşov, pilotate de dl Sorescu:şi de dl. Asăvoaie :Imi pare rău că nu am putut obţine nişte imagini acceptabile cu MiG-ul pilotat de duo Băhneanu-Stancu (ce echipă !) şi cu IAR-urile Şoim, pentru că pe bretelă era lume şi mi-a inchis unghiul …

Cu toate că nu e o poză bună, o pun aici şi pe cea cu Spartanul care a închis demonstraţia. Eu speram că face un low-pass, dupa care se duce sus şi arunca cu un regiment de paraşutişti ...Cu toate că nu au făcut parte din programul anunţat, am avut parte şi de două B-737 de la BlueAir, iar al doilea ar fi putut fi menţionat pe desfăşurător, judecând după virajul de aliniere la aterizare, viraj care cred că le-a “plăcut” mult pasagerilor.

Ca o concluzie, mă bucur mult că am fost acolo si am revăzut un loc pe care îl ştiu pe dinafara din pozele prietenilor noştri locali. Ȋi invidiez pentru bafta de a avea aşa ceva sous le nez.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Fuste crosetate

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum