Asociatia Culturala Mileniul 3

Asociatia Culturala Mileniul 3 din Rosiorii de Vede este fondata de un grup de iubitori de literatura si alte arte, care incearca sa lupte impotriva eliminarii lecturii dintre preocuparile omului contemporan.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulamentul forumului

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulamentul forumului la data de Lun Iun 21, 2010 7:06 am

Admin


Admin
Regulamentul Forumului

1. Reguli pentru a deveni membru
1.1. Pentru a deveni membru trebuie sa va inregistrati (gratuit). Prin inregistrare acceptati si respectati automat prezentul regulament.
1.2. Este permisa inregistrarea si folosirea unui singur username pentru fiecare persoana.
1.3. Profilul d-voastra trebuie sa contina de preferat locatia de unde postati si data nasterii.
1.4. Semnatura personala nu poate contine denumiri, imagini sau link-uri comerciale sau politice.
1.5. Semnatura trebuie sa nu fie ofensatoare sau vulgara, trebuie sa nu promoveze rasismul, sau orice activitati ilegale.
1.6. Ne rezervam dreptul sa solicitam schimbarea sau stergerea semnaturii oricarui membru in orice moment si pentru orice motiv.
1.7. Inregistrarea unui nou user de catre un membru, pentru a evita sanctiunile primite pe vechiul user, este interzisa (vezi 1.2) si in plus atrage dupa sine extinderea santiunilor si la noul user, mergand pana la limitarea permanenta a accesului, daca reinregistrarea s-a facut pentru continuarea incalcarii regulamentului.

2. Reguli referitoare la postarea pe forum
2.1. Postarile trebuie sa fie in limba romana.
2.2. Postarile trebuie sa nu abuzeze de formatarile disponibile (litere mari, bold, underline, culori, emoticonuri etc.).
2.3. Responsabilitatea asupra continutului postarii apartine in mod integral si exclusiv celui care posteaza. Responsabilitatea se extinde si asupra oricaror citate, link-uri externe (ex. pagini de internet) sau interne (ex. postari anterioare), cu care autorul noii postari este sau nu de acord. Reluarea sub orice forma a unor exprimari care incalca regulile forumului, atrage in egala masura si responsabilitatea celui care le reia.
2.4. Nu sunt permise postarile cu caracter pornografic, vulgar, rasist, ilegal, ofensator (inclusiv cele cu caracter de pamflet), discriminator in orice fel sau extremism.
2.5. In cazul in care un membru considera ca o postare anterioara incalca regulile forumului trebuie sa raporteze acest lucru moderatorilor si nu sa polemizeze pe aceasta tema (mai ales reluand pasajul incriminat - vezi 2.3).
2.6. Nu sunt permise postarile relevante doar pentru o singura alta persoana in afara de cel care posteaza (de genul unui dialog in doi).
2.7. Postarile trebuie sa respecte membrii forumului si pot combate cel mult opiniile acestora si nu persoanele. Nu sunt permise comentariile defaimatoare la adresa persoanelor membrilor. (Cu totii putem face greseli, afirmatii ilogice sau false, etc. si lucrurile acestea ne pot fie combatute si criticate, dar asta nu da dreptul nimanui sa ne caracterizeze pe forum cum suntem noi ca oameni: prosti, nesimtiti, etc.).
2.8. Postarile trebuie sa fie strict pe tema subiectului/forumului.
2.9. Nu este permisa postarea aceluiasi mesaj in mai multe subiecte/ forumuri sau postarea unor mesaje multiple, unul dupa altul.
2.10. Subiectele nou deschise trebuie sa aiba un titlu sugestiv, cu caracter descriptiv, care sa informeze asupra continutului si scopului sau. Nu sunt permise subiecte de genul: ? Ajutor ? , ? Sfat ?, ? Intrebare ? etc.
2.11. Fiecare postare noua trebuie sa contribuie cu ceva la subiectul topicului sau sa faca referire la un post anterior. Nu sunt acceptate postarile fara continut, compuse numai din emoticonuri sau cu un continut irelevant pentru topicul respectiv si pentru discutia de pana atunci.
2.12. Un topic nou poate fi deschis numai in cazul in care nu mai exista deja un subiect pe aceeasi tema sau daca subiectele existente au fost inchise. (Pentru a evita deschiderea de topicuri paralele inainte de a deschide un nou topic, cautati daca exista un topic asemanator pe forum).
2.13. Anunturile sau postarile cu caracter comercial nu sunt permise fara un accept prealabil din partea Administratorului.

3. Publicarea imaginilor
3.1. Imaginile publicate pe forum trebuie sa fie personale.
3.2. Nu se vor incarca imagini sub Copyright, preluate de pe alte site-uri sau forumuri. Se pot insa posta doar link-uri catre acele imagini.
3.3. Formatul de poze aceptat este .gif, .jpg sau .jpeg cu o rezolutie de 800x600 pixeli sau thumbnail daca rezolutia este mai mare de 800x600. Nu se accepta poze cu rezolutia mai mica de 800 pe latura mare
3.4. Postarile de imagini in cadrul unui topic se fac doar in cadrul unui singur mesaj, neimpartindu-se mai multe imagini pe mai multe mesaje.

4. Reguli referitoare la moderatori si relatia cu acestia
4.1. Moderatorii pot interveni in orice moment cand regulile forumului au fost incalcate si vor oferi o explicatie a deciziei lor in baza regulamentului.
4.2. Moderatorii vor avea o atitudine toleranta, obiectiva si impartiala fata de membri si vor incerca sa-i ajute pe cat posibil.
4.3. Moderatorii pot muta, modifica sau sterge orice mesaj care incalca regulamentul forumului.
4.4. Moderatorii pot inchide un topic atunci cand acesta are un numar prea mare de pagini, cand subiectul pentru care a fost deschis nu resprecta regulamentul forumului sau cand acesta a fost incalcat in mod repetat de cei care au postat in topicul respectiv.
4.5. Moderatorii vor avertiza public sau prin mesaj privat membrii care incalca regulamentul.
Daca un membru incalca in mod intentionat regulamentul moderatorii nu vor mai astepta inca o incalcare a regulamentului si vor restrictiona direct accesul acestuia la forum, sanctiunea putand merge pana la excluderea definitiva de pe forum (suspendare definitiva).
4.6. Este interzisa polemizarea cu moderatorii pe baza deciziilor administrative luate de acestia, sau transformarea acestor decizii in subiecte de discutie pe forum. Daca un membru considera ca moderatorul a interpretat eronat regulile forumului, poate contacta pe e-mail sau mesaj privat Administratorul.

Multumim.
Administrator forum

Vezi profilul utilizatorului http://mileniul3.forumz.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum